| Veneeras kurpiite leenaam mirst:( | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Admin Admin
Number of posts : 36 Join date : 13.10.08
| Tēma: Veneeras kurpiite leenaam mirst:( Svētdena Decembris 28, 2008 5:31 pm | |
| Mana veneeras kurpiite nesaprotamu iemeslu deelj ir saakusi uzvesties manaami diivaini:( Nekas vinjai nav krasi mainiijies, ne laistiishanas rezhiims, ne vieta, kur taa mitinaas. Bet, lielais bet, tai lapas saakot ar videejo paliek bruunas, kas veelaak izpleshaas pa visu chemuru un tie iet bojaa:( No saakuma nesatraucos, jo atmira jau izziedeejushie, bet tagad jau kaite paarmetusies arii uz neziedeejushajiem:( Uudens ar kuru laistu ir diezgan kaljkjains, bet cik esmu lasiijusi - kurpiiteem patiik kaljkjainais uudens. P.S. Jau kopsh nopirkshanas briizha, shajaa vasaraa, vinja ir diezgan slinka uz augshanu, kaut gan esmu to "pasleepusi" eeninjaa. | |
|
| |
Ingucis
Number of posts : 20 Join date : 10.12.08 Age : 40 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Veneeras kurpiite leenaam mirst:( Pirmdiena Janvāris 05, 2009 11:34 pm | |
| Neesmu eksperts, bet izskatās, ka kāda baktērija vai sēne piemetusies... | |
|
| |
Admin Admin
| Tēma: Re: Veneeras kurpiite leenaam mirst:( Otrdiena Janvāris 06, 2009 12:00 am | |
| Man par to ir vislielaakaas bailes. Varbuut kaads zin, kaadu pretseeniishu un pretbakteeriju preparaatu? | |
|
| |
Ingucis
| Tēma: Re: Veneeras kurpiite leenaam mirst:( Otrdiena Janvāris 06, 2009 12:36 am | |
| Es tavā vietā paņemtu augu blakus ekrānam un pameklētu pēc bildēm un apraksta, kas tā par sēni/baktēriju varētu būt. Cik es saprotu, ne visas ārstējas ar vienu līdzekli. | |
|
| |
Admin Admin
| Tēma: Re: Veneeras kurpiite leenaam mirst:( Otrdiena Janvāris 06, 2009 2:00 am | |
| Nav jau vinjai kaut kaadi izteikti plekji, vienkaarshi lapas saak palikt bruunas un sakalst, saakot ar videejo:( nav arii nekaadi punkti vai kas cits aizdomiigs:( | |
|
| |
Ingucis
| Tēma: Re: Veneeras kurpiite leenaam mirst:( Otrdiena Janvāris 06, 2009 10:12 pm | |
| Vai tu nelej gadījumā par daudz mēslojumu? Iespējams orhai ir iestājies miera periods un tāpēc tā lapu brūnēšana. Varbūt izskalo subtrātu un kādu laiku pamēģini nemēslot un lietot filtrētu, nevis krāna ūdeni? | |
|
| |
Admin Admin
| Tēma: Re: Veneeras kurpiite leenaam mirst:( Otrdiena Janvāris 06, 2009 10:14 pm | |
| Domaaju vinju atkal paarstaadiit, nez, varbuut substraats nepatiik. Zheel noskatiities:( | |
|
| |
Ingucis
| Tēma: Re: Veneeras kurpiite leenaam mirst:( Otrdiena Janvāris 06, 2009 10:19 pm | |
| Jā, varētu būt, ka substrāts pārāk ātri izžūst un puķe vienkārši kalst lēnām nost. Ja viņa atrodas kaut kur tuvumā radiatoriem, tad varbūt ūdens vienkārši ātrāk iztvaiko no substrāta. Vai tā brūnēšana nesākās līdz ar apkures pieslēgšanu? | |
|
| |
Admin Admin
| Tēma: Re: Veneeras kurpiite leenaam mirst:( Otrdiena Janvāris 06, 2009 10:26 pm | |
| Nee, substraatu turu mitru, speciaali paarstaadiiju caurspiidiigaa podinjaa, lai redzeetu taa staavokli. Pukjiite atrodaas pataalu no radiatoriem. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Veneeras kurpiite leenaam mirst:( | |
| |
|
| |
| Veneeras kurpiite leenaam mirst:( | |
|